14. dec, 2016

2016 uhh 2017

We zitten nog drie weken in 2016.. de tijd, maanden, dagen, uren zijn als ik zo terug kijk weer snel voorbij gevlogen. 

De tijd geeft zoveel gedachtes mee. Als ik terug kijk op het afgelopen jaar ben ik best tevreden. We hebben het weer gered. Papa heeft het gered. Hij woont nog steeds thuis kan nog steeds zelfstandig een boodschap doen zonder al te veel/vaak in de war te raken. Dat maakt het ook niet altijd even makkelijk wanneer je geest met je aan de haal gaat.  En we worden nog steeds sterker als gezin. Ook worden we aankomend jaar weer groter. Papa krijgt een kleinzoon. 

In mei 2017 heeft hij de volgende uitgebreidde controles. En ik ga er daarom ook vanuit dat wanneer de kleine man in April komt hij dit nog best goed mee zal maken. Zijn kleindochter is naast oma toch echt wel opa"s grootste fan! Al geeft hij niet altijd het juiste voorbeeld hihi. Maar lekker gek doen kan met opa. 

We zullen de feestdagen heerlijk warm in gaan met elkaar en ook het jaar zullen we goed afsluiten. En we zullen het positief in gaan. Kan ook niet anders als papa er ondanks een traan toch positief in staan. Maar kom op als je weet dat je alleen maar achteruit kan gaan blijf dan maar eens zo sterk.  We mogen allemaal best wel eens verdrietig zijn en dan delen we het ook met elkaar. 

Vanaf hier wil ik iedereen fijne kerstdagen wensen en een goed2017.

Liefs Sharona.