14. jul, 2016

Onze vakantie is bijna voorbij,

Langzaam aan loopt onze vakantie ter einde. De twee weken gingen snel voorbij, we hebben nog 3 dagen om te genieten.  Morgen komt onze dochter en klein dochter op visite. Als het goed is blijven ze slapen, en vertrekken dan zaterdag rond de middag. En mooie afsluiter van de vakantie.

Ik heb in deze weken bewust weinig aan de blog /en verloop gewerkt. Wel heb ik op het internet diverse pagina’s gelezen om bij te blijven. En kon het niet laten om soms een reactie hier en daar achter te laten.

Renate heeft ook kunnen bijtanken. Het bezoek aan de kapper en aan vriendin drifa deed haar goed. Je besef dan werkelijk dat de kleine dingen die je doet het ook doen.

Voor mezelf is het goed om weer in mijn dagritme en programma te komen. Maar ben ook nuchter genoeg om te beseffen dat het een moeilijk jaar gaat worden.

lichamelijk word het steeds moeilijker in het bewegen en lopen. De snelheid gaat met behoorlijke stappen achteruit. Maar we hebben hulpmiddelen om er mee om te gaan.

Wat betreft mijn brein of geestelijk gestel -> daar is al behoorlijk verlies zichtbaar waar neembaar. Die impact is hard, omdat het verstandelijk functioneren, en het geheugen samen werken. Maar goed mijn geloof vertelt me ook: “wat de toekomst brengen moge, mij geleid des heren hand”.

Een gelovig mens heeft de waarheid niet in pacht … als het goed is wel in zijn hart.

Als afsluiter een mooi nummer toegevoegd van Louis armstrong.