22. aug, 2015

Wij zijn verhuisd........

Langzaam komt er weer rust, maar er is nog genoeg om ons druk over te maken. Het was meer werk dan we hadden verwacht. 14 jaar hebben we daar gewoond en dan verzamel je nog wel het één en ander. Maar het is gelukt, met hulp van familie en vrienden ieder heeft op zijn eigen manier bij gedragen. En hiermee kan ik ze nog eens  extra bedanken !!!!!!

Mijn dochter heeft tussendoor een mooie blog geschreven, ze noemde het onrustig.  Ze heeft het mooi verwoord. Verhuizen zorgt ook voor “onrust” hoe goed je het ook voorbereid. Afgelopen donderdag middag hebben we de oude woning opgeleverd. En kunnen we ons geheel richten op de nieuwe woning. We zijn nog niet helemaal klaar, maar het geeft wel een thuis gevoel. 

Ik ga maandag weer starten met de dagopvang, de bedoeling was afgelopen vrijdag maar dat ging niet lukken er moest toch nog meer gebeuren dan verwacht. De verhuizing heeft natuurlijk ook veel energie gekost en moet ik nu echt op mijn gezondheid gaan letten zoals beloofd.

Van af vandaag zal ik ook weer tijd hebben om te schrijven.  Morgen is het zondag,  ik voeg een lied toe die we in het Leger Des Heils wel eens zingen dat heet:  “dit is mijn story, ik zing en getuig.”  dat kan en mag ik dan ook doen via deze blog.  Voor U een gezegende zondag toegewenst.