12. mei, 2015

Gebruiksaanwijzing voor Moederdag.

De dag van de moeder, afgelopen zondag hebben wij daar ook aandacht aan geschonken. Onze dochter was bij ons met onze kleindochter, de middag en een groot deel van de avond.

We hebben deze keer niet groot uitgepakt, het is eigenlijk elke dag  wel Moederdag.

De waardering kan je op elk moment laten zien wanneer je dat vind. En in die vorm hebben wij het ook beleefd. Bij zonder was wel dat deze keer 3 “moeders” in huis waren, onze kleindochter tel ik dan alvast mee.

De intentie van moeder- dag is om te zeggen  “ik hou van jou”  ik had  gezocht naar wat woorden om dat te bevestigen zoals :  Ik hou van jou met heel mijn kont,  ook wel met mijn hart, maar mijn kont is groter.  Maar of ze dat zouden waarderen?  ik denk het niet!

Toch wilde ik nog iets persoonlijks op de blog zetten, over deze en onze speciale moeder dag. “want sommigen gedachten wachten niet op morgen”

Ik heb met een ander blik naar jullie 3 gekeken, diverse verschillen maar wel verbonden in liefde. Bij het leven krijg je geen gebruiksaanwijzing, daarvoor heb je, een opa, een vriend, een papa, een man.  love you, X x x.