29. mrt, 2015

Update week 13.

Week 13 is bijna voorbij, terugkijkend op een tevreden en drukke week. Er waren veel dingen die gedaan of afgehandeld moesten worden. Waardoor ik wat minder tijd kon vrijmaken voor mijn blog. 

Gisteren genoten van het bezoek van onze kleindochter, dochter en schoonzoon. Vrijdag waren mijn broer evert en schoonzus es op bezoek bij de week-afsluiting op de dagopvang. De dag ervoor was mijn andere broer johan uit dordrecht bij ons thuis op visite, met gebak ! We hebben weer even bij gepraat.

Dan was deze week ook eindelijk de levering van ons nieuwe bankstel. Die heb ik samen met mijn zoon joery in elkaar gezet, en de oude bank verwijderd. We hebben goed samen-gewerkt, dat ging in het verleden nog wel eens anders. Hij heeft zelfs een groot deel meebetaald. Niet alleen omdat hij er dan ook op mag zitten, maar uit liefde.

Ook was er deze week muziek-repetitie avond, en die heb ik met plezier beleefd. Mijn zwager ed, heeft zich ook nog gemeld. Wij krijgen zijn kippen een lange tijd te logeren, dus moest er een kippenhok komen. Deze was al uitgezocht en besteld en die kwam hij nog even langsbrengen. Alles zit nu nog in de doos, maar aankomende week gaan we proberen die in elkaar te zetten.

Tot zo ver een kleine kijk op de afgelopen week. Tijdens een gesprek zei iemand tegen mij het volgende;  Je moet rusten als je moe bent, Niet wanneer je klaar bent ! Want dat ben je nooit. 

Hierbij nog een muziek fragment van Stef bos, Dingen gedaan. fijne zondag nog verder.