15. mrt, 2015

Update week 11, en als plan A niet werkt dan ....

 

Het is zondag tijd voor een week update. Een week met vele dingen en emotie's. Maandag was de dag van de uitzending, heb daar al een blog overgeschreven (ook info om even terug te kijken). Het kwam van uit ons hart, en het zit in ons hart. De rest van de week heeft daar invloed op gehad, en nog steeds komen reactie's binnen.

Dan verder nog even over deze week. Nog extra testen gedaan betreft onbelans lopen, aankomende week bespreken we de uitkomst. Zaterdag was onze dochter en kleindochter op bezoek. Heel bijzonder hoe zo'n kleine wereld wonder ( soms een donder ) groeit. Enkele gebaren, korte woordjes komen je tegemoet met een smile. Vorige keer was het meer kruipen dan stapjes, vandaag was het voornamelijk stappen door het huis. Wij hebben allebei genoten, ook van onze dochter x x x. Lieve sharona Respect dat was het woord wat wij veel hoorde afgelopen week. Wij hebben dat ook voor jou meissie, en natuurlijk voor angelo en joery hoe jullie er mee omgaan. 

Dan toch nog een puntje van bezorgdheid. Deze week was ook het moment van even de weg kwijt zijn, zie vorige blog. Maar ook dat we merken dat het korte termijn meer zichtbaar en herkenbaar word. Ik kan daar nog wel een heel stuk overschrijven maar doe dat toch maar even niet. Wel is het goed om het bespreekbaar te maken met de mensen uit de zorg betreft de dagopvang en onze dementie coach. Ik kom daar t.z.t. nog even op terug.

Eind clonclusie week 11 was een goede week. Ik hoop dat U een goede en gezegende zondag heb gehad, als afsluiter nog even het volgende;

Als plan A niet werkt, blijf volhouden ! - Het alfabet heeft nog 25 andere letters.