12. mrt, 2015

Was weer even de weg kwijt, deze week.

 

Deze week was het weer eens raak, ik zou renate ophalen op de antonlaan 11.30.  Ik was wel op tijd, maar niet op de juiste plek. (op de geiserlaan bleek achteraf.) Wat ik toen maar heb gedaan is naar een herkennigs plek gereden en we hadden toen telefoon contact.

Renate kwam toen naar mij toe gereden. Dit is nu de 3e of 4e keer op korte termijn moet het toch maar even gaan bijhouden.

 

Dat is beter dan Onthouden, maar ook voor het verloop. Het zijn toch de meet-momenten over het verloop en meten is weten. Maar het blijft vreemd deze laan kom ik zo vaak langs met de fiets en dat ik dan opeens niet meer weet waar die laan is. 

Ik heb nog even in het woordenboek gekeken andere betekenis kwijtraken: Verdwalen, Het spoor bijster, verliezen en natuurlijk de weg kwijtraken. Word je ook niet vrolijk van toch.

Maar je kan het ook anders bekijken, en dat doe ik dan maar. Zoals, Als je de weg kwijt bent, kom je nog een ergens. - De Overheid is de weg Helemaal kwijt. - Maar anders volg ik gewoon mijn hart, dat is simpelweg mijn Beste gids.