11. mrt, 2015

Het verhaal van uit ons hart.

Afgelopen maandag was de uitzending / interview van Nieuwsuur. Daarop zijn enorm veel reactie's binnen gekomen. Buiten de familie en vrienden, enorm veel van onbekenden mensen. Ik zelf moet het nog even verwerken, het gaat voor mij allemaal even te snel. Mijn Brein kan dat niet zo snel meer de juiste "richting of plek" opslaan. Het heeft ons wel verbaasd de impact, maar ook de onbekendheid van dit onderwerp Jong Dementie. Hiermee alvast een bedankje, aan Iedereen voor de lieve woorden de we hebben mogen ontvangen.
Het heeft mij zelf ook geraakt, de confrontatie om te zien dat mijn mimiek enorm is veranderd als ik praat. Ik weet wel dat er spiertrekkingen zijn in mijn gezicht, en soms in combinatie met armen en benen maar om dat nu zelf te zien dat was heel vreemd. Maar aan de ander kant ook goed ik kan het nu beter begrijpen met de logopedie lessen.
Maar het alle belangrijkste is dat het uit ons hart komt, renate en ik kunnen dat niet beter verwoorden dan het nummer van Stef bos met Amanda Strydom. Voor U het lied, De Taal van Ons Hart.