7. mrt, 2015

Update week 10

Hierbij weer een update van afgelopen week. Er is weer van alles gepasseerd ook dingen die we niet hadden ingepland. Ik had er al overgeschreven dat we met de logopedie voortgang hebben geboekt. Tijdens de wekelijkse sport uur heb ik nog gesproken over mijn onbelans met lopen, ondanks de stok. We hebben een test gedaan en volgende week nog een ander en bespreken we ook de resulaten en plan van aanpak. Deze week was mijn broer johan op bezoek, hij had gebeld dat hij in de buurt moest zijn. Tijdens een bakje koffie hebben we even kunnen bij praten over algemene zaken, maar ook over het verloop van de alzheimer. Dat doet mij goed, en het ontroerd mij dat hij ook actief informatie zoekt over dit onderwerp. We hebben ook nog gesproken dat hij samen met zijn dochter 4 dagen, 40 km gaan lopen om geld in te zamelen voor voor onderzoek naar alzheimer. ( Binnenkort maak ik daar nog een apparte blog over.)  Deze week had ik ook een kennismaking gesprek met Leo, wij hebben elkaar leren kennen via Alzheimer nederland. Bijna een kopie van me zelf. Binnen kort wijd ik daar een ander blog aan, anders word deze te lang.

En tussen alles door, is er ook een intervieuw gemaakt voor een tv programma, deze word maandag uitgezonden morgen ik daar op terug. Ondanks alle drukte ben ik er zeer tevreden over deze week. ik wens u voor morgen een fijne zondag.

Hierbij nog een gedachte, Naar binnen.

Ik zou haar willen kennen, een deurtje in haar hoofd en zo naar binnen. Daar is een kamer vol met alles wat zij mist. Omzichtig door de doolhof die ik daar vind. Feiten, dagen, mensen door elkaar. Het heeft gewaaid in haar. Een man die dood is gegaan, een kind dat niet bestaat. Ik snuffel in een leven, maar kan met alles niets beginnen. Ik begrijp het niet, waarom het vergaat.