3. mrt, 2015

Vooruitgang in logopedie, en weekupdate 9

Afgelopen week ben ik eigenlijk niet aan de update toegekomen. Voornamelijk door de begrafenissen die eerder in de blog zijn omschreven. Ik heb wel gemerkt dat ik weer even mijn "draai" moest vinden. Gelukkig begint er weer rust te komen in mijn koppie en kan ik weer alles beter overzien.

Wat ik zeker de moeite waard vind om te delen is dat we voortgang boeken met logopedie. Tijdens de dagopvang heb ik 2 keer in de week een half uur begeleiding. Het hakkelen of stotteren wat sommigen noemen, is voor 80% afgenomen. De spier en gelaat trekkingen dat heeft nog geen winst opgeleverd. Als ik het goed begrepen heeft dat meer een ander oorzaak, maar ik kan me nu al veel beter verstaanbaar maken. Complimenten voor Wilma, mijn logopediste.

De Lisidunahof heeft alle expertise in huis om mensen met jong dementie daar in te begeleiden. Tijdens of tussen de dagopvang programma in. Is toch goed om dat even extra te melden voor mensen die op zoek zijn naar een locatie. Tot zo ver nog even de week update.