31. jan, 2015

Vooruit of Achteruit ?

Ik ga lopen met een wandelstok
een ding om op te leunen,
en als ik daarmee lopen moet
dan loop ik er mee om op te steunen.

Ik loop daarbij te sloffen
terwijl mijn voeten vroeger
of voorheen veel sneller voortbewogen.

Ook al ben ik snel moe,    mij kan het niet schelen,    zo kom ik wel overal naar toe. 

Update week 5 gaat in de boeken als een snelle week.

De afgelopen week hebben we toch weer goed door staan. Haal er even een paar dingen tussen uit. Uitslagen van de bloed onderzoeken: bij 3 buisjes alles goed, bij het 4e buisje kregen we een recept mee. Betreft colecalciferol ander naam voor vitamine D3 een aangepaste dosis 5600 eenheden per tablet per dag. Het doel is groei en het gezond houden van de botten, zwakke spieren en de pijn in de botten. Voorlopig 1,5 maand deze dosis aanhouden en dan afbouwen. Duimen en hopen dat het wat oplevert, we gaan er voor. Verder was het een goed gesprek met de huisarts.  Wordt vervolgd. 

Wmo consulent is langs geweest, ook daarmee duidelijkheid wat we kunnen verwachten. De eerste stap en dat word geregeld vervoer mogelijkheid, met taxi, bus en trein in combinatie met een gratis begeleiders pas. Word vervolgd. 

Deze week ook meer duidelijkheid betreft nieuw inkomen via de UWV, 30% minder. Dat was een echte tegenvaller. En daar hou ik het maar even bij.

Vandaag ook gemerkt wat deze klote ziekte veroorzaakt bij iemand anders, en wat voor impact dat heeft gehad in de groep. We hebben als groep daar nog over gesproken met onze leiding. Complimenten hoe ze dat doen met geduld en passie. 

Op zo moment zou je dan wel willen bidden. Bidden gaat met woorden, maar ik doe het nu met het delen van een muziekmoment. By his Hand, He Leadeth Me. Hij is het die mij altijd lijd. Aan het eind van de beelden word de vlag van het leger des heils binnen gebracht. Later ziet u mensen die de belofte hebben gedaan om het werk van de Heer willen voor zetten. De één doet dat met vinger omhoog, de ander met zijn gezin maar dan naar boven gericht naar de hemel als bevestiging: U, bent het die mij altijd leid.  

Een fijne zondag, en maak er weer een goede week van.