24. jan, 2015

Update week 4

Deze week zet ik op de kaart als een tevreden week. Een week met wat extra activiteiten heb mijn urine laten testen in het ziekenhuis vanwege mijn continentie problemen. Renate en een paar andere engelbewaarders ( = schoonzussen en mijn dochter ) maakte zich zorgen hierover. Het zou ook een blaas ontsteking kunnen zijn mijn gevoel was anders, en de uitslag bevestigde geen blaasontsteking alles was goed. Sommigen alzheimer patiënten kunnen daar tijdens het ziekte proces last van krijgen, ik ben er ook één. Maar toch is het goed dat we het weer hebben gecontroleerd en dat blijven doen.

Het zelfde betreft de snelle achteruitgang van mijn spieren, zoals ik eerder in een ander blog geschreven: is dat de kracht in mijn handen, knieën, enkels en voeten er voor zorgen dat het lopen, het fietsen en de dagelijkse handelingen problemen geeft. De achteruitgang doet nog steeds zijn werk, in combinatie met het evenwicht gevoel. De zelfde engelbewaarders vonden dat een extra controle niet overbodig zou zijn. Dus onder hun bezorgheid wederom diverse buisje bloed laten prikken en aankomende week hebben we een afspraak met de huisarts.

Deze week ik dacht donderdag werd onze kleindochter Djezlin 1 jaar. vandaag hebben we dat gevierd in Lelystad met familie. Ik heb afgelopen week naar mijn dochter een muziek moment toegestuurd voor op haar mobiel.

Dit ga ik ook nu met U delen, maar eerst nog even het volgende voor onze dochter.

We zijn zo trots op wat je allemaal hebt bereikt. We zijn trots hoe je naar het leven kijkt.     Je weet dat je ons niets hoeft te bewijzen. We houden van je zoals je bent, maar er zullen altijd dingen zijn die niet gaan zoals gepland. We weten zeker dat jij er altijd wel zal komen. Blijf altijd dicht bij jezelf en ga voor je dromen !

Fijne zondag, en maak er een mooie week van.