2. jan, 2015

Update week 1

Een turbulente week, veelzijdig in combinatie met een jaarwisseling. 

Vandaag weer naar de dagopvang geweest, was goed er weer te zijn. Merkte op tijdens het bespreken van de krant en nieuws, dat mij veel was ontgaan afgelopen dagen. Op de andere afdeling was het af en toe wat onrustig, omdat enkele mensen de "overzicht of dagritme" kwijt waren doordat de week anders was met de vrije dag er tussen.

Aankomende week ga ik 3 dagen naar de dagopvang de maandag, woensdag en vrijdag. Als ik het goed begrepen heb start ik dan ook met schilderen en speksteen bewerken. Creativiteit daar word goed in voorzien. Vandaag ook even gewandeld, goed voor de spieren.

Afgelopen week weer telefonisch contact met de Uwv gehad, word vervolgd heb wel een goed gevoel dat het wel goed komt. Voor het eind van de nieuwe week maar weer even terugbellen en updaten. Volgens hun ben ik niet meer beschikbaar voor het dagelijkse werk proces

Afgelopen week 465 briefen verstuurd naar klanten met de informatie van mijn alzheimer en waar ze terecht kunnen over hun bestellingen en andere belangrijke informatie. Daaruit komen stap voor stap diverse mails en kaarten binnen met onverwachte, ontroerende en bemoedigen de teksten. 

Afgelopen week ook afscheid van de auto en mijn rijbewijs moeten nemen C.B.R. heeft zelfs nog telefonisch controle informatie gecheckt, had al bij wijze van uitzondering een verlenging gehad. Ik ben er ook van overtuigd dat het goed is zo na 30 jaar en heeeeel veel kilometers.

Afgelopen week ook afscheid moeten nemen van mijn werk, het contract liep af, maar het ging ook echt niet meer. Ook al denk ik nog steeds dat ik nog de mogelijkheden heb om ....... maar het is over !

Het gaat niet meer, heb dat nu wel geaccepteerd. Maar moet dat nog even een plek geven van binnen. 

Afgelopen week ook het jaar afgesloten met gourmet samen met kinderen en kleindochter.

Gelukkig is het nieuwe jaar begonnen en zie ik wel weer nieuwe kansen, en die zal ik ook aangrijpen. Maar ik ben ook nuchter genoeg om te weten dat de lichamelijk achteruitgang niet stil zal blijven staan, daar zijn diverse hulpmiddelen voor waar we gebruik van zullen moeten maken.

Maar het geestelijke ..... daarover kan ik alleen maar bidden, en dat doe ik dan ook maar.

Tot zo ver deze week update, en een muziek gedachte toegevoegd, fijne week en een goede zondag.