28. dec, 2014

Daar is dan toch de week update.

 

De week van kerst en kerstdrukte maar deze keer ook van kerst-Griep. We zijn thuis nog met ons drietjes en alledrie hadden we het genoegen, de "kerstgriep" te mogen verwelkomen.

Dus hebben we zelfs de kerst activiteiten moeten overslaan. Dat was ook nieuw voor ons, en we lagen daardoor dus zelf vroeg op bed dat in deze dage bijna was omgetoverd als kribbe zonder hooi.

Woensdag hebben we mogen oppassen op onze kleindochter in Lelystad, ik heb nog even gerommeld aan de verwarmingsinstallaties. Was ik er maar afgebleven want ik had ergens op gedrukt ? maar warmer werd het niet........ Wie eigenwijs is moet dan maar langer in de kou zitten. Maar onze kleindochter die heeft er gelukkig niks van gemerkt dan een extra kledingstukje. 

Wel hebben we ook nog een kunnen genieten van een familie kerst maaltijd deze keer in Culemborg gehouden. Altijd verrassend hoe de gastvrouw het toch weer voor elkaar heeft gekregen. Dat was zaterdagmiddag rond 16.00 tot 20.00 uur.

Ondanks de slechte weersomstandigheden, zat het huis en wij allemaal "vol en voldaan" en we mochten niet afwassen. Dank je wel kerstvrouw met een beetje hulp van de kerstman.

Dus kan ik zeggen een verrassende week, in alle opzichten. En terwijk ik dik schreef moet ik even hart hoesten, een extra bevestiging. 

Op naar een goede week en een mooie jaarafsluiting.