19. dec, 2014

Update week 51

Kan terug kijken op een tevreden week, vandaag  zelfs een afsluiter met een kerstmaaltijd op de dagopvang, we mochten één persoon extra uitnodigen deze keer was mijn schoonzus Es de “Sjaak”  bij de eerst volgende actie staat José op lijst en zo krijgen ze een indruk van de locatie en kunnen onze info beter begrijpen.

Vandaag ontmoete ik een nieuwe “collega”, sjaak. Een aardige man ik dacht 63 jaar, komt ook uit zeist. Sjaak zit een stap verder in het ziekte proces, tijdens het wandelen hebben we elkaar gesproken het raakte en ontroerde me, maar het versterkte ook.

Mijn kracht en energie moet ik wel beter gaan verdelen, want de afgelopen tijd merk ik dat ik tijdens het begin van de middag terug moet naar de huis basis. De prikkels, en alle nieuwe informatie in combinatie met het verwerken van de dagelijkse handelingen kost me te veel energie. 

Het lopen, bewegen en de kracht van de spieren blijft achteruit gaan.

Maar zoals ik al schreef kijk ik terug op een tevreden week. Daarbij heb ik een passende stuk muziek en film toegevoegd. Een fijne zondag, en een gezegende kerstweek.