9. nov, 2014

Update week 45

Ondernemend ! kan ik deze week wel noemen.

Zaterdag waren we bij het Najaars Muziekfestival van het leger des heils in Apeldoorn. We waren uitgenodigd door mijn broer Evert en schoonzus Es, Anne hun dochter doet mee met de School of performing Art. Ze hebben ons opgehaald van af 15.00 en tot 23.10 zijn we actief bezig geweest. Jammer dat mijn ander broer Johan en schoonzus José er niet konden zijn, wel nog gesproken met hun zoon Jelle, zijn vriendin en Joop een actief heilsoldaat  uit korps Dordrecht. Omdat Anne nog moest repeteren zijn wij in die tussen tijd wezen eten in een restaurant, op tijd weer terug voor het concert. Terugkijkend een dag om niet zo snel te “vergeten”.

Vrijdag avond bezoek van familie uit wijk bij duurstede, was goed om even bij te praten.

Deze week ook “een knoop”! doorgehakt, betreft de start van dagopvang op de vrijdag. In een eerdere blog staat daar al iets over. Ik heb veel respect voor Renate, Joery, Sharona en Angelo omdat ik deze stap zonder aankondiging heb genomen. Wel heb ik hun advies en gedachten uit eerdere momenten meegenomen en begrijp heel goed de impact en verdriet daarvan er niet minder op word.

Enkele mensen hebben na aanleiding van een lied dat ik op mijn bariton vorige week heb geblazen gereageerd. Ik vind het soms moeilijk om daarop te antwoorden, als ik een getuigenis mag geven dan komt dat van uit het hart zoals ik het op dat moment ervaar. Maar de intentie is uiteraard wel om U aan het denken te zetten dus sluit ik af met dat nummer.