Bijzondere Momenten

14. feb, 2018

Het is nu 3 uur 10, ben ondertussen al 3 keer uitbed geweest. En heb in de tussentijd in bed al diverse keren onrustig liggen draaien.

Ook al geprobeerd met muziek op mijn oren de slaap te hervatten, ook dat lukt niet.

Zit dus weer in de huiskamer, probeer op de bank onder een deken weer in slaapte komen, maar dat lukt ook niet.

Dan maar proberen met een kopje koffie of, soms met een water ijsje, die onrust zien kwijt te raken. Maar,... het lukt deze keer wederom niet.

Dus pak mijn mobiel en klik wat rond, en zo kom op de pagina van dementie.nl en lees het hele verhaal inclusief tips "nachtelijke onrust". en advies om dit  probleem en ziektebeeld. "

In begrijp nu beter met de tips en film-ondersteuning dat of hoe ik,... en samen met renate er daar het beste mee om kunnen gaan.

Andere onderwerpen staan ook uitgebreid op de individuele instructievideo's zoals: Achterdocht, Afhankelijkheid, Agressie, Lusteloosheid, Verbloemen, en natuurlijk Onrust in de nacht.

Ondertussen is het alweer 4 uur, ga nog even op de bank onder een deken liggen,.... probeer zo weer in slaap te komen, als dat niet lukt dan kruip ik maar weer stilletjes naast renate in bed, "welterusten."

Want over ongeveer 2 uurtjes gaat de wekker weer.

11. feb, 2018
28. jan, 2018

Altijd vertrouwt, en bijzonder zijn die momenten als je weer even bij ons thuis bent, samen met je kinderen.

Mischien denk je soms wel dat we je verborgen verdriet niet zien,... Maar vergeet het maar. Niks is minder waar, de momenten dat je hart spreekt, of word geraakt met mooie momenten, maar ook de harde andere kant van de alzheimer, word door ons opgemerkt.

Als vader zeg ik vaak tegen je "het komt wel goed meisje " - "maar anders dan je verwacht ". Die levens les heb je afgelopen jaren zelf ook mogen ervaren in je eigen gezin.

We hebben gisteren, even niet echt de tijd gehad, om even samen persoonlijk bij te kletsen. Maar dat halen we binnenkort wel weer even in.

Maar hierbij alsnog even voor jou persoonlijk, een paps en mams momentje.

28. jan, 2018

My Little girl gave me the greatest gift anyone could give another person, she believed in me, thank you sharona, ... To the moon and Back.